miercuri, 7 ianuarie 2009

Mos Craciun la Blijdorp

Motto:
„Pe podele de nuiele / Duc copii-n palma stele/ Sa le lase pe la case / Unde-s gazdele miloase/ Si cu dragoste crestina / Duc copii-n pumni Lumina/Drumu-i greu zapada-i mare, / Vin copiii pe carare/ Sa tot taie neaua –n doua / Duc copiii-n gene roua....”.
Privindu-i cantand colinde cu atata daruire si suflet curat adunat in privirile lor luminoase, unii langa altii, vibrand de bucuruia sarbatoririi Craciunului, nici nu spuneai ca vreunul din ei ar putea avea vreo problema.....
Frumosi si cuminti, atenti la vocea si miscarile celei care le dirija spectacolul, tragand cu ochiul unul la altul, scaldandu-se in privirile pline de dragoste ale parintilor sau rudelor si simtindu-se admirati de fiecare spectator, acesti copii si tineri au facut mica sala sa vibreze de vocile lor calde, iar colindele lor sa urce pana sus.....la cer.....
La fiecare colind cantat aplauzele privitorilor se impleteau cu ale lor proprii deoarece trebuiau sa isi exprime multumirea si sa isi rasplateasca efortul atator ore de repetitii pentru a da ce e mai bun.....Si au reusit!
In momentul in care a fost anuntata venirea lui Mos Craciun, toti au inceput sa isi exprime in felul propiu emotia vibranda, traind adanc momentul, deoarece, cu toata seriozitatea, fiecare din ei a cantat Mosului inca o colinda sau au recitat cate o poezie pe nerasuflate, de parca nu resimteau in nici un fel oboseala.
Vraja s-a destramat in momentul in care fiecare a primit cadoul si au trebuit sa se deplaseze din sala ajutati de parinti sau de cele care le tin loc de mame......insa nimeni si nimanui nu i-a trecut prin minte sa se uite cu mila la acesti copii ci cu toata admiratia şi cu privirile inlacrimate.
Felicitari tuturor celor care au depus eforturi deosebite pentru ca acest spectacol in cinstea nasterii Mantuitorului sa fie atat de reusit, felicitari tuturor copiilor/tinerilor cu dizabilitati, beneficiari ai serviciilor oferite de Complexul Blijdorp-O noua viata din Suceava, care au demonstrat ca imposibilul devine posibil atunci cand dorim sa realizam acest lucru.
LA MULTI ANI! TUTUROR COPIILOR SI TINERILOR CU DIZABILITATI, PARINTILOR, PERSONALULUI SI CONDUCERII COMPLEXULUI BLIJDORP-O NOUA VIATA SUCEAVA, precum si celor care au facut ca toate acestea sa existe......partenerilor belgieni si celor englezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu